LGS Görevlendirmeleri Yapıldı. Resen Görevlendirme Yolda..

20 Haziran 2020 tarihinde yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS)’na başvuru yetersizliği sebebiyle MEB resmen bir yazı göndererek şu ifadelere yer vermişti.

Devam eden koronavirüs salgını sebebiyle, adı geçen sınavla ilgili olarak sınav uygulaması ve sınav güvenliğinin tam olarak sağlanabilmesi için ihtiyaç duyulması halinde, sınav görevli sayılarının belirlenmesi ve yeterince sınav görevlisinin İl/İlçe milli eğitim müdürlükleri tarafından MEBBİS sistemi üzerinden resen görevlendirmesi işlemi ile ilgili yetkilendirmeleri Genel Müdürlüğümüzce uygun görülmektedir.

Bu yazıdan da anlaşılacağı üzere öğretmenler LGS için resen görevlendirilebileceklerdi.

LGS’de ilk görevlendirmeler yapıldı ve çok sayıda görevli açığı bulunmakta. MEB’in resen kararından sonra ikinci görevlendirmede çok sayıda resen görevlendirme olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu